Teamwork makes the dream work!

Samen met 2 professionele en vakkundige (lokale) onderneemster ben ik een toffe samenwerking aangegaan. Zo kunnen we jou een complete branding bieden met een professionele website, branding én zakelijke fotografie. Samen hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijf een unieke, sterke én eigen identiteit te geven.

In 2023 hebben we samen onze eerste bootcamp voor ondernemers gegeven. Voor 2024 liggen er al nieuwe plannen klaar. Super tof!

Hieronder stellen de onderneemsters zich aan je voor.

Anita van Bommel

Online zichtbaarheid expert, tekstschrijver, media plan

About…

Mag ik je helpen? Dat was de vraag die ik, als 9 jarig meisje, stelde aan de klanten in de winkel van mijn moeder. Deze vraag heb ik mijn hele werkzame leven gesteld. Van de winkel van mijn moeder, de groothandel, de bakkerswinkel tot en met de bibliotheek. In de diverse functies heb ik vele mensen geholpen.

Ik ben nu een halve eeuw ouder en ik stel deze vraag nog steeds! 

Mag ik je helpen:-  met je (online) zichtbaarheid?-  met het verwezenlijken van je droom?-  met het jezelf beter leren kennen?

Op het gebied van je (online) zichtbaarheid help ik je graag met:

–  Het schrijven van relevante teksten voor je website die voldoen aan de SEO richtlijnen, zodat je website goed gevonden wordt in Google.
–  het verbeteren van je huidige website of het maken van een nieuwe website.
–  het maken van een (social) mediaplan zodat je jouw doelgroepen goed kunt bereiken, zowel online als ook offline, met een passend aanbod.

Grappig weetje

ik ben een echte catmom

Bouwina Kant

Natuurlijk licht fotograaf

About…

Voor de zakelijke fotografie, zet ik jou graag in je kracht en laten we samen zien wie jij echt bent. Ik laat jouw en je bedrijf stralen.

Om dat te bereiken stel ik je op je gemak voor de camera, we nemen de tijd, maken gebruik van natuurlijk licht en pakken het moment. Heel ontspannen en natuurlijk.

Klinkt heel gemakkelijk toch? Maar als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk zichtbaarheid is. Er zijn heel veel vrouwelijke onderneemsters die dit heel lastig vinden, jezelf laten zien. Want wie ben jij en hoe wil jij jezelf en je bedrijf graag laten zien, wat wil je uitstralen? In een gesprek vooraf aan de shoot gaan we o.a. dit bespreken, maar ook tijdens de shoot ga ik jou aan het denken zetten!

Zo creëren we samen de magie die ontstaat voor die foto die jou als prachtig mens laat zien. Precies zoals JIJ bent!

Warme groeten, Bouwina Kant
“Ik volg mijn hart met het licht als leidraad, de natuur als mijn leermeester en mijn camera als schetsboek…”

Grappig weetje

En een leuk weetje van mij? Eh, ik ben dol op warme chocolade melk mét slagroom en ben een echte karate-mom, supporting kicks, punches, self development & self confidence, and following your dreams, one belt at a time! 

Astra

Professioneel knuffelaar

About

Het belangrijkste teamlid mogen we natuurlijk niet vergeten 😉 Astra is sinds 17 juli 2021 in dienst. Ze komt uit Griekenland en heeft al veel meegemaakt in haar jonge leven. Met veel liefde en aandacht is ze uitgegroeid tot een échte knuffelkont! Ze weet in elke situatie een glimlach op je gezicht te toveren. Even een slechte dag? Een knuffeltje van deze ster maakt je hele dag weer goed!

Grappig weetje

Astra heeft heel veel bijnamen… Muppet, muts, puppy, stinkie… Is dit herkenbaar voor andere honden?

Helemaal enthousiast geworden?

Contact

Postadres
Van Axelestraat 19
4271AR Dussen

06-30370192
info@dejuistekant.nl


Info

K.v.K.:  81316992

Social media